Sobre nosaltres

La nostra història

Establert el 2001, som un líder de la indústria centrat en la qualitat en el subministrament de components electrònics obsolets i difícils de trobar, de llarga durada, de final de vida (EOL). El nostre departament d’assegurament de la qualitat i el laboratori intern han estat reconeguts com un dels líders de la indústria pel nostre programa de mitigació de falsificacions. El procés d'inspecció que seguim per a tots els productes es basa en els estàndards actuals de la indústria.

Després d’haver treballat durant anys a la indústria de components electrònics independents, el nostre CEO, JC Lee, es va adonar que molts distribuïdors independents es preocupaven més per la línia de fons que la qualitat del component o la satisfacció del client. El 2000, JC Lee va veure la necessitat immediata d’un proveïdor independent impulsat pel client i, a través de la visió, va crear un distribuïdor que podia centrar-se en les necessitats dels clients, tot posant la qualitat i la satisfacció del client en primer lloc. Després d’uns anys distribuint un petit nínxol de components, JC Lee va ampliar la nostra línia de productes i va començar a emmagatzemar, proveir i distribuir centenars de components a clients de tot el món.

Perfil de la companyia

Som un distribuïdor independent de components electrònics que aposta per la integració de serveis de distribució de components electrònics de marques famoses del món. Establert el novembre de 2010, amb seu a Hong Kong. També tenim magatzems logístics a Hong Kong i Tai Wan.

La nostra empresa es caracteritza per un equip d’elit d’alta qualitat i el negoci de la nostra empresa ha repartit més de 30 països a totes les regions del món. El canal ascendent és ric en fabricants originals i agents autoritzats. Els canals posteriors disposen de recursos puntuals, cosa que fa que l’intercanvi d’informació d’inventari es faci realitat i disposem de la informació de mercat més recent i més valuosa.

Els nostres productes i serveis estan relacionats amb tots els camps de la indústria electrònica, inclosos els militars, l’automoció, la medicina, l’electrònica de consum, el control industrial, Internet de les coses, la nova energia i les comunicacions, etc. Podem proporcionar serveis a clients en tots els camps, com ara distribució intel·ligent, reducció de costos, consultoria de serveis a la demanda, gestió de qualitat, consulta d’informació puntual del mercat, serveis d’integració i reciclatge d’inventaris.

Amb el principi de \"desenvolupament basat en la integritat, centrat en el client, orientat a la qualitat, orientat als preus i basat en el servei\", farem tot el possible per proporcionar als nostres clients els millors productes i serveis.

Seguirem millorant la xarxa de vendes de la companyia a tot el món, per crear valor real i durador per als clients i crear oportunitats per als empleats, que els poden ajudar a desenvolupar-se contínuament. Esperem sincerament que puguem ser el vostre millor soci en la distribució de components.